Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Samsung verkopen

Heeft u onlangs een nieuwe telefoon aangeschaft of een nieuw abonnement afgesloten? U kunt er dan voor kiezen om uw oude telefoon in te leveren zodat u een aantrekkelijke korting krijgt. Wanneer u uw telefoon inlevert bij Verkoopmijntelefoon.nl weet u zeker dat u uw telefoon verkoopt voor een eerlijke prijs. Wilt u graag weten wat uw oude Samsung kan opleveren? Kijk dan gauw op onze website

Uw Samsung verkopen

Selecteer uw merk en model en bereken direct de waarde.

Uw Samsung verkopen bij een veilig punt

U denkt natuurlijk gelijk dat u uw telefoon moet verkopen via marktplaats, facebook of een ander online platform maar dat is helemaal niet nodig. Tegenwoordig zijn er vele andere mogelijkheden die ook nog veiliger zijn. Kies er daarom voor om uw telefoon te verkopen via verkoopmijntelefoon.nl. U heeft geen vreemde mensen aan huis en u krijgt altijd waar u recht op heeft.

Waarom uw Samsung verkopen?

Door uw oude Samsung te verkopen heeft u weer extra geld om bij te leggen voor uw nieuwe aanschaf of het is gewoon een aanvulling in uw portemonnee. Ook is het milieuvriendelijk om uw oude telefoon te verkopen of te laten recyclen. Maar hoe leuk is het dat u uw oude Samsung verkoopt en iemand anders hier nog een aantal jaartjes mee verder kan.

Hoeveel geld krijg ik als ik mijn Samsung verkoop?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het handig als u kijkt in wat voor een staat de telefoon is. Zitten er bijvoorbeeld krasjes op, of wat lichte valschade dan nemen wij deze gewoon aan. U kunt op de site aangeven in welke staat de telefoon verkeerd. Houdt er wel rekening mee dat hoe meer schade de telefoon heeft hoe minder geld u ervoor terug krijgt.

De telefoon word na het aanmelden bij ons gecheckt door een expert en die beoordeeld de prijs die de telefoon dan waard is. De prijs die de website na het invullen van de gegevens aangeeft is dus een schatting.


Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoelang duurt de verwerking van mijn Samsung?

Zodra wij het pakket ontvangen hebben wordt uw Samsung gecontroleerd door een van onze experts. Als deze overeenkomen met de gegevens die u heeft opgegeven, dan ontvangt u binnen 24 uur het afgesproken bedrag op uw rekening.

Hoe moet ik mijn Samsung versturen?

Na het aanmelden van uw Samsung ontvangt u van ons een verzendlabel waarmee u uw telefoon gratis en verzekerd naar ons op kan sturen. Verpak de Samsung goed in een doos, plak daarop het verzendlabel en breng het pakket naar een PostNL punt of DHL punt.

Hoe weet ik welke Samsung ik heb?

  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Scroll helemaal naar onder en klik op ‘Toestel info’.
  • Bij ‘Modelnaam’ staat welk model toestel u heeft.

Wat gebeurt er met mijn Samsung na verkoop aan verkoopmijntelefoon.nl?

Zodra wij uw Samsung definitief van u hebben overgenomen wordt deze gereinigd en indien nodig gerepareerd. De Samsung wordt daarna opnieuw op de markt gebracht. Als het niet meer lukt om de Samsung te repareren dan zullen wij de onderdelen recyclen. Zo helpen wij samen mee aan een duurzame samenleving!