Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone





Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Oude gsm verkopen

Uw oude gsm verkopen doet u bij verkoopmijntelefoon. Waarom? Naast dat u een geldbedrag voor uw oude gsm krijgt, verminderen wij gezamenlijk ook de wereldwijde e-waste. Dan zijn we er nog niet. Voor ieder individueel gekochte telefoon planten wij één boom. Zodat wij ons steentje bij dragen aan duurzamere samenleving. Hieronder vertellen u graag hoe u uw oude gsm verkopen kunt.

Uw oude gsm verkopen

Selecteer uw merk en model en bereken direct de waarde.

E-waste tegengaan

Elektronische afval wordt ook wel e-waste genoemd. Normaliter staan wij hier allemaal niet zo bij stil, maar wist u dat ieder huishouden deelneemt aan elektronisch afval. Trek uw keukenla, maar eens open en hoogstwaarschijnlijk liggen daar defecte gsm’s in. Zonde! Al helemaal nu u weet dat wij uw oude gsm opkopen. U verdient geld door duurzaam bezig te zijn. Een win-win situatie voor iedereen!

Wij hebben het milieu hoog in ons vaandel zitten. Wij wouden meer doen dan alleen uw oude gsm opkopen. Dat is dan ook de reden dat wij een mooie samenwerking hebben opgebouwd met One Tree Planted. Voor iedere opgekochte gsm-planten wij 1 boom. Zodat wij niet 1 extra stap zetten voor duurzaamheid maar 2!

Hoe kunt u uw gsm verkopen?

Bij verkoopmijntelefoon kunt u snel en gemakkelijk uw oude gsm verkopen. Wij vertellen u stapsgewijs hoe u dat kunt doen:

  1. Selecteer het merk van uw toestel;
  2. Zoek vervolgens uw toestel op;
  3. Beoordeel eenvoudig de conditie van uw gsm;
  4. U kunt uw pakket gratis verzekerd naar ons toe verzenden;
  5. Binnen 24 uur zorgen wij ervoor dat u uw bedrag op de rekening hebt.

Let op: vul de beoordeling naar alle eerlijkheid in, want wij controleren uw toestel. Mocht onze conclusie anders zijn dan uw beoordeling dan kan het bedrag veranderen. Dan doet u uzelf te kort. Mocht u eveneens een originele oplaadkabel en adapter meesturen dan verhoogd dat de totaalprijs van uw gsm.

Hoe verstuurt u uw gsm?

Het is belangrijk dat u de aanmelding afrondt, zodat wij u een verzendlabel kunnen toesturen. Pak de oude gsm goed in. In de praktijk zien we dat toestellen vaak in hun originele doos worden verstuurd en dan worden ingepakt in een iets kleinere doos voor extra zekerheid. Wanneer het pakketje klaar is om verzonden te worden dan kunt u die brengen naar een PostNL punt of DHL punt.

Mocht u meerdere oude gsm’s willen verkopen zorgt u er dan voor dat u ze allemaal aanmeldt. Dan weet u waar u aan toe bent, maar wij weten dan ook welke prijs wij dienen uit te betalen.

Uw oude gsm verkopen aan verkoopmijntelefoon

U hebt kunnen lezen waar wij voor staan en hoe u uw oude gsm kunt verkopen. U kunt zelf dus ook een bijdrage leveren aan duurzaamheid. Ieder stap is een stap in de juiste richting. Heeft u vragen over o.a. de conditie van uw toestel of de uitbetaling? Onze specialisten staan u graag te woord. Service met een glimlach is waar wij voor staan. Wij worden niets voor niets beoordeeld met een 4,9/5.