Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Oude gsm inleveren voor geld

Bij Verkoopmijntelefoon.nl kunt u uw oude gsm inleveren voor geld. Ga ook voor een financiële meevaller en kijk of u in uw huis nog oude telefoons heeft liggen die u aan ons verkopen kunt. Het hoeft hierbij echt niet te gaan om de nieuwste iPhone of Samsung modellen, zelfs de iPhone 8 kopen wij graag van u over.

Wist u dat u een steentje bijdraagt aan een beter milieu door uw oude gsm inleveren voor geld? Als wij uw oude gsm kopen worden uw en andere toestellen gerefurbished. Wat inhoudt dat uw oude gsm, na controle en eventuele nodige reparaties, opnieuw wordt hergebruikt. En het nog enkele jaren gebruikt kan worden.

Verkoop uw iPhone of Samsung

Selecteer uw merk en model en bereken direct de waarde.

Eenvoudig uw oude gsm inleveren voor geld

Verzamel uw oude toestellen bij elkaar en zie wat een oude gsm inleveren voor geld u kan opleveren. Het werkt heel simpel. Beoordeel de huidige staat van de mobiele telefoon(s). Tip: om beschadigingen goed te kunnen constateren adviseren wij u om het toestel onder een felle lamp te houden, hierdoor worden zelfs de kleinste krasjes beter zichtbaar. Heeft u alle vragen ingevuld? Dan ziet u meteen de geschatte waarde van uw oude gsm. Bent u het eens met de waardebepaling? Dan kunt u uw oude gsm inleveren voor geld. Stuur het kosteloos naar ons op en wij controleren het toestel direct na ontvangst. Bij wederzijdse goedkeuring storten wij het bedrag binnen 24 uur op uw rekening.

Uw oude gsm inleveren voor geld is een duurzame optie

Wij vinden het belangrijk om ons als bedrijf te focussen op duurzaamheid. Daarom werken wij samen met OneTreePlanted.org. Als mensen bij ons hun oude gsm inleveren voor geld wordt er 1 boom geplant. Hierdoor helpen wij niet alleen mee aan minder elektronicavervuiling maar ook aan een groenere wereld. En een wereld waar minder vervuiling en een schonere lucht centraal staan is er een die we met trots kunnen doorgeven aan de volgende generaties.


Dus heeft u nog oude gsm’s liggen? Verzamel ze en lever ze in, niet alléén voor het geld maar ook om te verduurzamen. Heeft u vragen over uw oude gsm inleveren voor geld of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag.