Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Gsm verkopen

Uw oude gsm verkopen doet u bij verkoopmijntelefoon. Krijg geld voor uw oude gsm. Een win-win situatie toch? U gaat daarmee e-waste tegen en gaat duurzaam om met uw oude gsm. Hoe het gehele proces werkt vertellen wij u graag hieronder. Zodat u weet waar u aan toe bent. Want duidelijkheid is iets wat wij hoog in ons vaandel hebben staan. Lees hieronder meer over het inleverproces.

Uw gms verkopen

Selecteer uw merk en model en bereken direct de waarde.

Uw gsm verkopen begint bij de aanvraag

Uw oude gsm die al dagen, maanden of jaren in de lade ligt inleveren voor geld. Hoe werkt het? Kies op onze site uw oude gsm-model. Goed om te vermelden is dat wij vooral iPhone ’s en Samsung gsm’s opkopen. Kies het geheugen van uw oude gsm, kies de kleur en kies vervolgens de staat van uw oude gsm. U krijgt dan te zien wat de geschatte prijs is. Vervolgens kunt u uw gsm geheel gratis naar ons opsturen. Ten slotte gaan wij uw gsm controleren en betalen wij u het betreffende bedrag binnen 24 uur uit. Makkelijker kunnen wij het u niet maken.

Ga duurzaam met uw elektronica om

Iedereen herkent de situatie dat zij meerdere gsm’s in een lade hebben liggen. Zonde! Al helemaal als u weet hoe milieuvervuilend het productieproces is van uw gsm. Uw gsm een tweede leven geven betekent dat u duurzaam bezig bent en e-waste tegengaat. Het tegengaan van de opwarming van de aarde begint bij uzelf en ieder klein stapje helpt. Deze gedachtegang is ook de reden dat wij verkoopmijntelefoon zijn gestart, omdat wij kampten met hetzelfde probleem. Wij hadden ook verschillende gsm’s in onze lade liggen die nog goed waren, maar niet door ons werden gebruikt.

Uw gsm verkopen? Zo wordt de prijs berekent

Wij snappen dat u het optimale uit uw oude gsm wilt halen. De prijs is grotendeels afhankelijk van het geheugen van uw gsm en de staat van dienst van uw gsm. Des te meer geheugen en des te beter de staat van dienst des te hoger de prijs.

Mocht u nou nog een ongebruikte originele lader en adapter meesturen? Dan wordt de prijs verhoogd. Mocht u dat niet hebben dan wordt de prijs niet lager. Zowel een originele ongebruikte lader als adapter hebben alleen een positieve invloed op de prijs.

Verkoopmijntelefoon.nl

Mocht u vragen hebben over uw gsm, zoals is die nog goed genoeg om in te leveren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Eveneens geven wij nog een tip: zorg ervoor dat u uw huis grondig hebt doorzocht op oude gsm’s, zodat u alle gsm’s in 1 keer naar ons toe kan sturen. Dan zijn wij namelijk milieubewuster bezig.