Verkoop uw telefoon en ontvang €5 extra!
Code: extra5
Verkoop uw telefoon en ontvang €5 extra! Code: extra5
Verkoopmijntelefoon.nl
iPhone resetten

iPhone resetten? Volg deze stappen

Loopt uw iPhone snel vast wanneer u van de ene naar de andere app omschakelt of hapert uw iPhone wanneer u aan het swipen bent? Heel vervelend! Maar gelukkig kan uw iPhone resetten de redding van uw geliefde telefoon zijn. Een reset van uw iPhone kan namelijk veel voor u doen. Wilt u weten hoe u uw iPhone kunt resetten? Wij van verkoopmijntelefoon.nl, vertellen u er in dit blog uiteraard meer over zodat u in een mum van tijd een reset op de iPhone hebt uitgevoerd en ongestoord gebruik kunt maken van uw iPhone.

Wat is een reset op uw iPhone uitvoeren?

Wanneer uw telefoon hapert, snel vastloopt of nergens meer op reageert, is het goed om uw telefoon te resetten. Wanneer u uw iPhone reset, forceert u uw telefoon om in zijn geheel opnieuw opgestart te worden, waarbij uw persoonlijke gegevens behouden blijven.

Resetten of opnieuw opstarten van uw iPhone, wat is het verschil?

Wanneer u uw iPhone opnieuw opstart met de aan-uitknop, waardoor u het icoon ‘zet uit’ in het beeld verschijnen ziet, is dit niet hetzelfde als het resetten. U schakelt in dit geval uw iPhone uit en kunt deze ook weer aanzetten.

Bij een reset van uw iPhone wordt uw telefoon helemaal uitgezet waarna deze vervolgens automatisch weer opgestart wordt.

Hoe reset ik mijn iPhone?

Afhankelijk van het model iPhone dat u in uw bezit heeft, kunt u deze resetten. Gebruikt u een iPhone van de nieuwere generatie of heeft u juist een ‘antieke’ iPhone in uw bezit? Wij nemen graag stap voor stap door met u hoe u uw soort iPhone reset.

Reset van een iPhone 6S en oudere modellen

Wanneer u de trotse eigenaar bent van een wat ouder model zoals de iPhone 6S of ouder, kunt u uw iPhone resetten door de thuis-knop en de aan-uitknop tegelijkertijd in te drukken. U wacht even af tot u het Apple logo in het beeld ziet verschijnen. Is het logo van Apple verschenen? Dan is de reset van uw iPhone uitgevoerd.

iPhone 7 resetten

Wanneer u in het bezit bent van een iPhone 7 en deze resetten wil, klikt u op de aan-uitknop en de volume min-knop van uw telefoon. Ook dit doet u tegelijkertijd. Vervolgens zult u het Apple logo op uw beeldscherm zien verschijnen. Wanneer het logo van Apple in beeld is, is de reset van uw iPhone gelukt.

Nieuwere modellen iPhone resetten

Wanneer u een model iPhone in uw bezit heeft vanaf de iPhone 8 serie, tot aan de nieuwste iPhone, kunt u deze volgens onderstaande manier resetten:

  1. Klik als eerst kort op de plus-volume knop van uw iPhone
  2. Klik vervolgens ook kort op de min-volume knop
  3. Vervolgens houdt u de aan-uitknop van uw iPhone ingedrukt
  4. Verschijnt het Apple logo op uw beeldscherm? Gefeliciteerd! De reset van uw iPhone is gelukt en u kunt weer genieten van uw telefoon

Wanneer moet ik mijn iPhone resetten?

Uw iPhone resetten kan in bepaalde situatie erg prettig zijn. Uiteraard is het nodig wanneer uw telefoon op totaal niets meer reageert. Ook kan het zo zijn dat uw telefoon niet meer aan wil gaan, in dit geval kan een reset van uw iPhone zeker nut hebben. Heeft uw iPhone problemen met hardware of juist software? Met een reset van uw Iphone zullen ook deze problemen snel opgelost zijn.

Mijn iPhone op een andere manier resetten

Heeft u uw iPhone gereset, maar heeft dit niet het gewenste resultaat behaald? Dan kunt u uw iPhone ook nog terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Let hier wel bij op: alle instellingen, foto’s en apps zullen hierbij verwijderd worden. U begint dan ook geheel met een schone lei met uw iPhone. Staan er items op uw telefoon die u dierbaar zijn? Zet deze dan eerst over naar een veilige plaats, bijvoorbeeld op uw iPad, of MacBook.

iPhone verkopen

Heeft de reset van uw Iphone niet uitgehaald waar u op gehoopt had en wilt u overgaan op een nieuwer exemplaar? Dan zit u bij ons helemaal goed. U kunt uw iPhone namelijk aan ons verkopen. Wij kijken uw oude exemplaar helemaal na en finetunen uw oude telefoon waar het nodig is. Verkoopmijntelefoon.nl geeft u een eerlijke prijs voor uw iPhone en vervolgens verkopen wij uw telefoon aan een gegadigde. Benieuwd wat u nog voor uw oude iPhone krijgen kunt? Doe snel de check: iPhone verkopen.

Gerelateerde berichten

Door op verzenden te klikken accepteert u onze algemene voorwaarden en privacybeleid.