Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Smartphone verkopen

Heeft u een (oude) smartphone die u wilt verkopen? Bij verkoopmijntelefoon.nl verkoopt u uw smartphone voor een eerlijke prijs. Kies hieronder uw model, antwoord 3 simpele vragen en zie direct hoeveel uw smartphone waard is. 

Uw smartphone verkopen

Selecteer uw merk en model en bereken direct de waarde.

Smartphone verkopen aan verkoopmijntelefoon.nl

Bent u toe aan een nieuwe telefoon of heeft u een (kapotte) telefoon in de la liggen die u nooit meer gaat gebruiken? Verkoop uw smartphone aan verkoopmijntelefoon.nl! Wij bieden u altijd een eerlijke prijs, verzenden is gratis en verzekerd én wij betalen u binnen 24 uur uit.

Waarom zou u uw smartphone verkopen?

Wanneer u ervoor kiest om uw smartphone te verkopen betekent dit dat uw smartphone niet bij het afval terecht komt, hierdoor hoeven er geen grondstoffen ingewonnen te worden om een nieuw toestel te produceren. Het is dus niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu en de vermindering van e-waste!

Zo simpel werkt het verkopen van uw smartphone

Via onze VerkoopWizard kunt u eenvoudig en snel uw smartphone verkopen. U kiest het merk en model van uw smartphone, beantwoord 3 simpele vragen en wij bereken direct de waarde. Vervolgens verpakt uw telefoon goed in en verstuurt u het pakket gratis en verzekerd naar ons op. Na ontvangst en controle van uw telefoon zullen wij u binnen 24 uur uitbetalen.

Veelgestelde Vragen

De 4 vragen die ons het meest gesteld worden.

Hoelang duurt de verwerking van mijn smartphone?

Zodra wij het pakket ontvangen hebben wordt uw smartphone gecontroleerd door één van onze experts. Als deze overeenkomen met de gegevens die u heeft opgegeven, dan ontvangt u binnen 24 uur het afgesproken bedrag op uw rekening.

Hoe moet ik mijn smartphone versturen?

Na het aanmelden van uw smartphone ontvangt u van ons een verzendlabel waarmee u uw telefoon gratis en verzekerd naar ons op kan sturen. Verpak de telefoon goed in een doos, plak daarop het verzendlabel en breng het pakket naar een PostNL punt of DHL punt.

Hoe weet ik welke smartphone ik heb?

Apple toestellen:

  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Klik op ‘Algemeen’ en vervolgens op ‘Info’.
  • Bij ‘Modelnaam’ staat welk model iPhone u heeft.

Samsung / Android toestellen:

  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Scroll helemaal naar onder en klik op ‘Toestel info’.
  • Bij ‘Modelnaam’ staat welk model toestel u heeft.

Wat gebeurt er met mijn smartphone na verkoop aan verkoopmijntelefoon.nl?

Zodra wij uw smartphone definitief van u hebben overgenomen wordt deze gereinigd en indien nodig gerepareerd. De smartphone wordt daarna opnieuw op de markt gebracht. Als het niet meer lukt om de smartphone te repareren dan zullen wij de onderdelen recyclen. Zo helpen wij samen mee aan een duurzame samenleving!