Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Verkoop uw telefoon

U heeft een nieuwe telefoon. Leuk! Wat fijn weer he? Maar wat doet u met uw oude mobiel? Wist u dat veel mensen één of zelfs meerdere telefoons in een of andere lade hebben liggen als reserve telefoon?

Wat u ook moet weten: deze liggen vaak na jaren nog steeds op dezelfde plek in dezelfde lade, ongebruikt. Zonde toch? De mobiel daalt namelijk alleen maar in waarde, naarmate hij ouder wordt. Uw oude mobiel verkopen is daarom een goed alternatief.

Verkoop iPhone of Samsung

Selecteer uw merk en model en bereken direct de waarde.

Gemakkelijk telefoons verkopen

Voor uw bedrijf bieden we snelle en gemakkelijke service, met een gegarandeerde hoogste inruilwaarde en een offerte binnen 48 uur, ongeacht het aantal telefoons dat u wilt verkopen.

Gemakkelijk telefoons verkopen

U wilt uw oude mobiel verkopen, goed nieuws! Het verkopen van de mobiel zal wel wat voorbereiding vergen. Het is belangrijk om een back-up te maken. Zo weet u zeker dat u al uw gegevens, apps en persoonlijke bestanden mee kunt nemen naar uw nieuwe telefoon.

De makkelijkste optie is om dit via uw google account te doen. Zet daarna de mobiele telefoon die u verkopen wilt, terug naar de fabrieksinstellingen. Zo weet u zeker dat de nieuwe eigenaar niet in uw bestanden snuffelt en kan hij of zij ook een frisse start maken. Ieder spoor van uw verbruik is verdwenen en er zweven geen foto’s of bestanden meer rond.

Daarnaast verwijdert u uiteraard de simkaart uit uw oude mobiel, die zult u hoogstwaarschijnlijk nodig hebben in de nieuwe mobiel. Denk ook aan geheugenkaartjes, hier kunnen ook persoonlijke bestanden op staan.

Verkoopwaarde verhogen

Wanneer u uw mobiel verkopen gaat, wilt u uiteraard het beste bedrag naar binnen slepen. Hoe kunt u dat doen? De vergoeding stijgt bij het meesturen van een ongebruikte, originele kabel en bij het meesturen van een ongebruikte, originele adapter. Goed om te weten is dat als u dat niet hebt het bedrag niet omlaag gaat.

Zo werkt het

Uw oude telefoon verkoopt u gemakkelijk en snel bij Verkoopmijntelefoon.nl. Zo werkt het:

  • Selecteer het model en merk van uw smartphone;
  • Beoordeel de conditie van de oude smartphone;
  • Verzendt uw telefoon gratis en verzekerd naar ons op;
  • Na controle en ontvangst ontvangt u binnen 24 uur uw geld.