Verkoopmijntelefoon.nl

Gegevens telefoon verwijderen

Als u een telefoon naar ons opstuurt vragen wij u om uw toegangscode en/of Apple ID of Google account te verwijderen én om al uw gegevens te wissen. Als u niet weet hoe u dit moet doen, volg dan de onderstaande stappen. Maak altijd een back-up voordat u uw gegevens wist.
Gegevens verwijderen

Apple iPhone (iOS)

  1. Open de app instellingen op uw iPhone en tik op uw naam.
  2. Scrol helemaal naar beneden en tik op log uit. Vervolgens voert u uw Apple ID-wachtwoord in.
  3. Schakel de gegevens in waarvan u een kopie op uw iPhone wilt bewaren.
  4. Tik op log uit om te bevestigen dat u wilt uitloggen bij iCloud.

  1. Open de app instellingen op uw iPhone.
  2. Scrol naar beneden en tik op Face/Touch ID en toegangscode.
  3. Voer uw toegangscode in.
  4. Tik op zet code uit.

  1. Download en installeer iTunes.
  2. Open iTunes op de computer en sluit vervolgens uw iPhone aan.
  3. Klik op maak reservekopie.
  4. Er wordt nu een back-up op uw computer opgeslagen.

  1. Open de app instellingen op uw iPhone.
  2. Scrol naar beneden en tik op algemeen.
  3. Scrol helemaal naar beneden en tik op zet over of stel iPhone opnieuw in.
  4. Tik op wis alle inhoud en instellingen.

Samsung telefoons

  1. Open de app instellingen op uw telefoon.
  2. Scrol naar beneden en tik op gebruikers en accounts.
  3. Tik op het account dat u wilt verwijderen en voer uw wachtwoord in.
  4. Tik op account wissen om te bevestigen.

  1. Op de app instellingen op uw telefoon.
  2. Scrol naar beneden en tik vergrendelscherm.
  3. Tik op type schermvergrendeling.
  4. Voer nu uw huidige pincode in, gebruik uw vingerafdruk of teken het patroon.
  5. Tik nu op vegen. (geen beveiliging)

  1. Download en installeer Smart Switch.
  2. Open Smart Switch op de computer en sluit vervolgens uw telefoon aan.
  3. Klik op back-up in het menu.
  4. Selecteer de gegevens waar u een back-up van wilt maken.
  5. Er wordt nu een back-up op uw computer opgeslagen.

  1. Open de app instellingen op uw telefoon.
  2. Scrol naar beneden en tik op algemeen beheer.
  3. Tik op resetten.
  4. Tik op fabrieksgegevens herstellen en vervolgens op resetten.

Wanneer wij uw telefoon ontvangen en uw gegevens staan daar nog op, dan wordt deze op professionele wijze teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Het kan voorkomen dat uw telefoon niet naar de fabrieksinstellingen teruggezet kan worden omdat u uw toegangscode en/of Apple ID of Google-account nog niet heeft verwijderd.

Wij zullen dan contact met u opnemen om deze gegevens op uw telefoon op afstand te verwijderen.

Door op verzenden te klikken accepteert u onze algemene voorwaarden en privacybeleid.