Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

iPhone verkopen

Bij Verkoopmijntelefoon.nl kunt u gemakkelijk, snel en duurzaam uw iPhone verkopen. Of u nu uw oude iPhone wilt verkopen om ruimte te maken voor een nieuw model, of omdat u gewoon wat extra geld wilt verdienen. Met onze online tool kunt u gemakkelijk en snel uw iPhone verkopen voor een eerlijke prijs. Na ontvangst en controle van uw telefoon staat uw geld binnen 24 uur op uw rekening.

Uw iPhone verkopen

Selecteer uw merk en model en bereken direct de waarde.

Gemakkelijk uw iPhone verkopen

Bij Verkoopmijntelefoon.nl kunt u eenvoudig en snel uw iPhone verkopen. U hoeft alleen maar de staat van uw iPhone te controleren en de vragen in ons formulier te beantwoorden. Om hier invulling aan te geven is het belangrijk om kritisch naar de staat van uw telefoon te kijken. Om een zo eerlijk mogelijke waardebepaling te krijgen, raden wij aan om uw mobiel onder een felle lamp te controleren. U kunt bij ons uw iPhone verkopen als hij nog volledig werkt, maar ook als er lichte of zichtbare beschadigingen zijn. Bij het kopje ‘Wat is de staat van uw iPhone’ kunt u aangeven in welke conditie uw iPhone verkeert.

Wanneer u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u direct een geschatte waarde van uw mobiel. Zo weet u precies wat u krijgt wanneer u uw oude iPhone verkoopt. Na ontvangst en controle van uw mobiel staat uw geld binnen 24 uur op uw rekening.

Waarom uw oude iPhone verkopen?

De iPhone is al jarenlang één van de meest bekende mobiele toestellen van onze tijd en dat is niet voor niets. Het is namelijk onderdeel van het grote merk Apple, dat bekendstaat om zijn voortdurende technische ontwikkelingen. Bij elk nieuw model worden er weer verbeteringen en nieuwe gadgets toegevoegd, waardoor mensen graag in de rij staan op de dag dat het nieuwe model uitkomt. Naast de populariteit van het toestel, heeft de iPhone ook een lange levensduur. Hierdoor kunt u makkelijk uw oude iPhone verkopen en een deel van de kosten terugverdienen.

Duurzaam verkopen

Verkoopmijntelefoon.nl biedt niet alleen een snelle en gemakkelijke service, maar ook een duurzame oplossing wanneer u uw oude iPhone inruilt voor geld. Wij hechten veel waarde aan het milieu en daarom planten we in samenwerking met OneTreePlanted.org één boom voor elk mobiel dat aan ons wordt verkocht. Zo draagt u niet alleen bij aan een groenere wereld, maar verdient u ook nog eens geld met de verkoop van uw oude iPhone.

Daarnaast proberen we zoveel mogelijk de binnengebrachte iPhones te hergebruiken. Zelfs als er sprake is van ernstige schade, kunnen de bruikbare onderdelen nog hergebruikt worden voor andere toestellen. Als u uw iPhone wilt verkopen bij Verkoopmijntelefoon.nl, draagt u bij aan een duurzame toekomst.


Veilig en vertrouwd uw iPhone inruilen voor gel

Twijfel niet te lang met uw iPhone in te ruilen voor geld, want de waarde ervan zal na verloop van tijd afnemen. Ook als u andere oude telefoons heeft liggen, kunt u deze online verkopen via onze tool. Of het nu gaat om een oude iPhone, iPad of Samsung, ze kunnen nog steeds waarde hebben. Wilt u graag uw oude iPhone inruilen voor geld, maar weet u niet waar u moet beginnen? Maak gebruik van een betrouwbare opkoper om er zeker van te zijn dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw telefoon. Als experts op dit vakgebied bieden wij u een eerlijke prijs voor uw telefoon. Bekijk gerust onze tevreden beoordelingen van onze klanten om te zien wat anderen van onze service vinden.


Neem contact met ons op

Mocht u vragen hebben over het verkopen van uw iPhone of wilt u meer informatie over onze werkwijze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag. Verkoop nu uw iPhone aan ons en profiteer van een snelle, gemakkelijke en duurzame verkoopervaring!


Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoelang duurt de verwerking van mijn iPhone?

Zodra wij het pakket ontvangen hebben wordt uw iPhone gecontroleerd door een van onze experts. Als deze overeenkomen met de gegevens die u heeft opgegeven, dan ontvangt u binnen 24 uur het afgesproken bedrag op uw rekening.

Hoe moet ik mijn iPhone versturen?

Na het aanmelden van uw iPhone ontvangt u van ons een verzendlabel waarmee u uw telefoon gratis en verzekerd naar ons op kan sturen. Verpak de iPhone goed in een doos, plak daarop het verzendlabel en breng het pakket naar een PostNL punt of DHL punt.

Hoe weet ik welke iPhone ik heb?

  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Klik op ‘Algemeen’ en vervolgens op ‘Info’.
  • Bij ‘Modelnaam’ staat welk model iPhone u heeft.

Wat gebeurt er met mijn iPhone na verkoop aan verkoopmijntelefoon.nl?

Zodra wij uw iPhone definitief van u hebben overgenomen wordt deze gereinigd en indien nodig gerepareerd. De iPhone wordt daarna opnieuw op de markt gebracht. Als het niet meer lukt om de iPhone te repareren dan zullen wij de onderdelen recyclen. Zo helpen wij samen mee aan een duurzame samenleving!