Verkoop uw telefoon en ontvang €5 extra!
Code: extra5
Verkoop uw telefoon en ontvang €5 extra! Code: extra5
Verkoopmijntelefoon.nl

iPhone verkopen

Heeft u onlangs een nieuwe telefoon gekocht of een ander abonnement met nieuw toestel afgesloten? Dan kunt u ervoor kiezen om uw oude telefoon in te ruilen bij dezelfde telefoonwinkel voor een aantrekkelijke korting. Echter krijgt u hier een stuk minder voor dan wanneer u uw iPhone verkoopt bij een onafhankelijke partij zoals Verkoopmijntelefoon.nl. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs en een snelle afwikkeling. Wilt u graag weten wat uw oude iPhone kan opleveren? Maak dan hieronder een keuze uit het type iPhone dat u verkopen wilt en volg de stappen.

Hoeveel geld krijg als ik mijn iPhone verkopen ga?

Om hier invulling aan te geven is het belangrijk om kritisch naar de staat van uw telefoon te kijken. U kunt bij ons uw iPhone verkopen als hij nog volledig werkt, maar ook als er lichte of zichtbare beschadigingen zijn. Bij het kopje ‘Wat is de staat van uw iPhone’ kunt u aangeven in welke conditie uw iPhone verkeerd. Hierbij geldt natuurlijk wel, hoe meer beschadigingen de telefoon heeft hoe minder u ervoor terug krijgt.

Een toestel die vocht- of waterschade, ontbrekende of loszittende (onder)delen heeft, kunnen wij geen geld voor uitkeren. Na het invullen van de vragen, krijgt u meteen een overzicht van de ingeschatte waarde. Echter is dit geen garantie, uw toestel wordt door onze experts beoordeeld, waarna zij de definitieve waarde zullen vaststellen.

Waarom uw iPhone verkopen?

Een iPhone is al jarenlang een van de bekendste modellen op het gebied van mobiele toestellen. Het is onderdeel van het grote merk Apple. Die bekend staat om zijn

voortdurende ontwikkeling op technisch vlak. Bij elk nieuw model wat op de markt wordt gebracht zijn er weer verbeteringen en nieuwe gadgets toegevoegd, waardoor men

hier graag voor in de rij gaat staan op de dag dat het uitkomt. Omdat het een populair toestel is kunt u makkelijk de iPhone verkopen, maar ook omdat het een lange levensduur heeft. Hierdoor verdient u toch weer een gedeelte terug. Bovendien helpt u hiermee ook het milieu.

Uw iPhone verkopen bij een betrouwbaar punt

Er zijn meerdere manieren waarop u uw iPhone kunt verkopen zoals Marktplaats of Facebook. Alleen is de vraag hierbij: wilt u zomaar iemand die u niet kent bij u thuis ontvangen? Bovendien horen we tegenwoordig steeds meer verhalen van mensen die uiteindelijk van een koude kermis thuis komen, doordat de betalingen niet zijn verlopen zoals het had gemoeten. Om u deze problemen te besparen kunt u het beste kiezen voor een betrouwbaar verkooppunt zoals Verkoopmijntelefoon.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Zodra wij het pakket ontvangen hebben wordt uw iPhone gecontroleerd door een van onze experts. Als deze overeenkomen met de gegevens die u heeft opgegeven, dan ontvangt u binnen 24 uur het afgesproken bedrag op uw rekening.

Na het aanmelden van uw iPhone ontvangt u van ons een verzendlabel waarmee u uw telefoon gratis en verzekerd naar ons op kan sturen. Verpak de iPhone goed in een doos, plak daarop het verzendlabel en breng het pakket naar een PostNL punt.

  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Klik op ‘Algemeen’ en vervolgens op ‘Info’.
  • Bij ‘Modelnaam’ staat welk model iPhone u heeft.

Zodra wij uw iPhone definitief van u hebben overgenomen wordt deze gereinigd en indien nodig gerepareerd. De iPhone wordt daarna opnieuw op de markt gebracht. Als het niet meer lukt om de iPhone te repareren dan zullen wij de onderdelen recyclen. Zo helpen wij samen mee aan een duurzame samenleving!

Door op verzenden te klikken accepteert u onze algemene voorwaarden en privacybeleid.