Verkoop uw telefoon en ontvang €5 extra!
Code: extra5
Verkoop uw telefoon en ontvang €5 extra! Code: extra5
Verkoopmijntelefoon.nl

Zakelijk telefoons verkopen?

Duurzaam ondernemen, dat levert ook voor u geld op! Uw zakelijke telefoons verkopen doet u gemakkelijk en duurzaam via Verkoopmijntelefoon.nl.

Als ondernemer heeft u vaak te maken met medewerkers wiens telefoon vervangen moet worden wanneer deze niet meer functioneert of te oud is. In plaats van deze oude of nieuwe telefoons ergens te laten liggen op kantoor, kunt u uw telefoons verkopen via Verkoopmijntelefoon.nl. Hierdoor verdient u als bedrijf niet alleen geld, maar bent u ook duurzaam bezig. Verkoopmijntelefoon.nl is dé plek om uw gebruikte en nieuwe telefoons te verkopen. Wij zijn een betrouwbare telefoon opkoper die zich inzet voor duurzaam ondernemen. Door uw telefoons aan ons te verkopen, draagt u aan een beter milieu en kunt u uw bedrijf op een duurzame manier laten groeien.

De voordelen van Verkoopmijntelefoon.nl

Gratis duurzame verzending via Post.nl

Wij verzenden duurzaam via PostNL of DHL met netto nul CO2. Bij grote aantallen halen wij de toestellen ook op.

Altijd de hoogste inruilwaarde

Ontvang binnen enkele stappen de hoogste inruilwaarde voor uw telefoon, of vraag een passende offerte aan.

Binnen 24 uur geld op uw rekening

Een snelle afhandeling is voor iedereen prettig. Binnen 24 uur staat uw geld op uw rekening.

Wij planten bomen voor ‘t mileu

Wij dragen ons steentje bij aan het milieu door bij elk gekocht toestel een boom te planten. Bekijk certificaat.

Gemakkelijk telefoons verkopen

We begrijpen dat uw bedrijf snelle en gemakkelijke service nodig heeft. Of u nu één telefoon of honderd telefoons wilt verkopen, wij zorgen voor een soepele ervaring. Bij ons ontvangt u binnen 48 uur een offerte waarbij we beloven dat u de hoogste inruilwaarde krijgt voor uw telefoons. Uw telefoons verkopen doet u gemakkelijk en snel via Verkoopmijntelefoon.nl.

Groot aantal telefoons verkopen

Heeft u een groot aantal telefoons die u wilt verkopen? Neem dan contact met ons op, zodat wij een passende offerte kunnen maken. Daarnaast halen wij ook graag grote aantallen bij u op in plaats van deze duurzaam te verzenden.

Samen naar een duurzaam Leven!

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. We willen ons steentje bijdragen aan het milieu en daarom planten we bij elk gekocht toestel een boom. Dit doen we in samenwerking met met One Tree Planted. Zo dragen we niet alleen bij aan een groenere aarde, maar ook aan de duurzaamheid van bedrijven die hun oude telefoons bij ons verkopen. Wanneer u voor ons kiest, kiest u dus niet alleen voor een betrouwbare telefoon opkoper, maar ook voor een duurzamere toekomst. Samen maken we het verschil!

Bent u op zoek naar een duurzame en betrouwbare partner voor het verkopen van uw telefoons? Kies dan voor Verkoopmijntelefoon.nl. Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces en streven er altijd naar om uw ervaring zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Contact

Door op verzenden te klikken accepteert u onze algemene voorwaarden en privacybeleid.