Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Duurzaamheid

Goed doel

Iphone

Telefoon verkopen

Veilig en snel uw telefoon verkopen? Bij Verkoopmijntelefoon.nl kunt u terecht voor een snelle, duurzame en eenvoudige verkoopproces, waarbij u verzekerd bent van een eerlijke prijs! U kunt online gemakkelijk en snel uw telefoon verkopen. Na ontvangst en controle van uw telefoon staat het geld binnen 24 uur op uw rekening.

Heeft u een nieuwe telefoon gekocht en wilt u uw oude telefoon verkopen? Of heeft u nog een smartphone liggen die u niet meer gebruikt? Verkoop uw telefoon dan nu aan ons! Dit levert niet alleen geld op, maar draagt ook bij aan het verminderen van e-waste.

Uw telefoon verkopen

Selecteer uw merk en model en bereken direct de waarde.

Snel en veilig uw telefoon verkopen

Wanneer u uw telefoon verkopen wilt zijn er diverse platformen waarop u uw telefoon kunt aanbieden zoals marktplaats. Echter snappen wij dat u er niet op zit te wachten om zomaar onbekenden bij u thuis te ontvangen. Als u uw telefoon verkoopt wilt u dan ook graag dat dit snel en veilig verloopt. Bij Verkoopmijntelefoon.nl kunt u terecht voor een snel en eenvoudig proces. Met een paar stappen weet u al wat u bij ons krijgt. 

U hoeft enkel de staat van uw toestel te controleren en ons online formulier in te vullen. We raden u hierbij aan om de telefoon onder een felle lamp te controleren zodat alle krasjes goed zichtbaar zijn. Na het invullen van een online formulier krijgt u direct een geschatte waarde van uw mobiel. Zo weet u precies wat u krijgt wanneer u uw telefoon verkoopt.

Duurzaam verkopen

Bij Verkoopmijntelefoon.nl vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Daarom planten we in samenwerking met OneTreePlanted.org één boom voor elk toestel dat aan ons wordt verkocht. Zo ontvangt u niet alleen geld bij het verkopen van  uw oude telefoon, maar levert u ook een bijdrage aan het milieu. Een goede prijs en een goed gevoel!

Wacht niet te lang met de verkoop van uw telefoon, want hoe langer u wacht, hoe meer de waarde zal dalen. Heeft u meer telefoons of andere toestellen liggen? Bekijk dan eens op onze site wat deze oude toestellen nog waard kunnen zijn!

Vragen?

Heeft u vragen over het verkopen van uw telefoon of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag! Verkoop nu uw telefoon aan ons en profiteer van een snelle, gemakkelijke en duurzame verkoopervaring!

Veelgestelde Vragen

De 4 vragen die ons het meest gesteld worden.

Hoelang duurt de verwerking van mijn telefoon?

Zodra wij het pakket ontvangen hebben wordt uw telefoon gecontroleerd door een van onze experts. Als deze overeenkomen met de gegevens die u heeft opgegeven, dan ontvangt u binnen 24 uur het afgesproken bedrag op uw rekening.

Hoe moet ik mijn telefoon versturen?

Na het aanmelden van uw telefoon ontvangt u van ons een verzendlabel waarmee u uw telefoon gratis en verzekerd naar ons op kan sturen. Verpak de telefoon goed in een doos, plak daarop het verzendlabel en breng het pakket naar een PostNL punt of DHL punt.

Hoe weet ik welke telefoon ik heb?

Apple toestellen:

  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Klik op ‘Algemeen’ en vervolgens op ‘Info’.
  • Bij ‘Modelnaam’ staat welk model iPhone u heeft.

Samsung / Android toestellen:

  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Scroll helemaal naar onder en klik op ‘Toestel info’.
  • Bij ‘Modelnaam’ staat welk model toestel u heeft.

Wat gebeurt er met mijn telefoon na verkoop aan verkoopmijntelefoon.nl?

Zodra wij uw telefoon definitief van u hebben overgenomen wordt deze gereinigd en indien nodig gerepareerd. De telefoon wordt daarna opnieuw op de markt gebracht. Als het niet meer lukt om de telefoon te repareren dan zullen wij de onderdelen recyclen. Zo helpen wij samen mee aan een duurzame samenleving!

Uw telefoon verkopen bij verkoopmijntelefoon.nl

Uw oude telefoon verkopen kunt u gemakkelijk en snel bij Verkoopmijntelefoon.nl. Zo werkt het:

  • Selecteer het model en merk van uw telefoon;
  • Beoordeel de conditie van uw telefoon;
  • Verzendt uw telefoon gratis en verzekerd naar ons op;
  • Na controle en ontvangst ontvangt u binnen 24 uur uw geld.