Verkoop uw telefoon en ontvang €5 extra!
Code: extra5
Verkoop uw telefoon en ontvang €5 extra! Code: extra5
Verkoopmijntelefoon.nl

Algemene voorwaarden

1) Identiteit van de ondernemer

2) Toepasselijkheid

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende de verkoop van telefoons aan verkoopmijntelefoon.nl.

2.2 Verkoopmijntelefoon.nl werkt uitsluitend op basis van deze algemene voorwaarden.

2.3 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen uitsluitend worden beslecht door de bevoegde Nederlandse rechter en/of geschillencommissie.

2.4 Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt of voor commerciële doeleinden gebruikt.

3) De verkoper garandeert

3.1 De rechtmatige eigenaar van de aangeboden telefoon(s) is.

3.2 18 jaar of ouder is.

3.3 Dat de aangeboden telefoon(s) vrij van vocht- en/of waterschade is/zijn.

4) Aankoopbedrag en aankoop

4.1 Onze online calculator geeft een indicatie van de waarde van uw telefoon(s).

4.2 Het berekende aankoopbedrag op het moment van aanmelding is geldig gedurende veertien (14) kalenderdagen.

4.3 Verkoopmijntelefoon.nl betaalt de verkoper het afgesproken aankoopbedrag, indien de door de verkoper verzonden telefoon(s) overeenkomen met de gegevens die zijn opgegeven op www.verkoopmijntelefoon.nl

4.4 Verkoopmijntelefoon.nl voert bij elk door de verkoper aangeboden telefoon(s) een uitgebreide controle uit. Niet werkende functies doen de waarde van de telefoon(s) dalen. Verkoopmijntelefoon.nl neemt een telefoon(s) met ingebrand beeldscherm niet aan.

4.5 Indien het aankoopbedrag lager is dan het initiële voorstel, zal er een nieuw voorstel aan de verkoper worden voorgelegd. Gaat u akkoord met het voorstel dan maken wij het afgesproken bedrag binnen 24 uur over naar het door u opgegeven bankrekeningnummer. Gaat u niet akkoord met het voorstel dan sturen wij uw telefoon(s) kosteloos retour. Hierop geldt een reactietermijn van zeven (7) kalenderdagen. Indien wij binnen zeven (7) kalenderdagen geen keuze hebben ontvangen, zal het nieuwe voorgestelde aankoopbedrag worden uitgekeerd.

4.6 De betaling van telefoon(s) vindt normaliter na ontvangst en controle van uw telefoon(s) binnen 24 uur plaats door verkoopmijntelefoon.nl.

4.7 Het maximale aantal telefoons dat door een individuele verkoper kan worden verkocht, is vijf (5) per twee (2) maanden.

4.8 Wanneer het afgesproken aankoopbedrag is overgemaakt naar uw bankrekening, is de verkoop definitief en is het niet meer mogelijk om de telefoon(s) retour te ontvangen.

4.9 Verkoopmijntelefoon.nl aanvaard geen gestolen of verloren telefoons. Alle telefoons worden vergeleken bij de daarvoor bestemde instanties (CheckMend). Indien blijkt dat uw telefoon(s) geregistreerd staan als gestolen of vermist zullen wij bij betreffende instanties een melding maken en de koopovereenkomst direct ontbinden.

5) Verzending

5.1 Uw telefoon(s) dient goed verpakt te worden wanneer u deze opstuurt naar verkoopmijntelefoon.nl. Verkoopmijntelefoon.nl is niet verantwoordelijk voor de telefoon(s) die tijdens verzending beschadigd raakt.

5.2 Wanneer uw telefoon(s) tijdens de verzending zoekraakt, vergoed verkoopmijntelefoon.nl het afgesproken aankoopbedrag. De voorwaarden van de vergoeding zijn op vertoon van een afgiftebewijs, een aangifte en een geldig legitimatiebewijs dat overeenkomt met de door uw aangemelde gegevens.

5.3 Indien u uw telefoon(s) retour wenst te ontvangen, kan er in de volgende gevallen € 10,- in rekening gebracht worden:
      1. Uw toegangscode en/of Apple ID of Google account kan of wilt u niet op afstand verwijderen.
     2. Indien verkoopmijntelefoon.nl alsnog vocht- en/of waterschade constateert.

6) Gegevens

6.1 Verkoopmijntelefoon.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de veiligheid, bescherming, vertrouwelijkheid of gebruik van data op de telefoon(s). De verkoper dient alle persoonlijke of vertrouwelijke gegevens, wachtwoorden en andere beveiligingscodes uit de telefoon(s) te verwijderen voordat deze wordt opgestuurd.

6.2 Simkaarten en/of geheugenkaarten die u meestuurt worden direct verwijderd en vernietigd om misbruik te voorkomen.

6.3 Indien u uw simkaart(en) en/of geheugenkaart(en) retour wenst te ontvangen wordt er € 10,- in rekening gebracht. Dit kunt u alleen aanvragen wanneer uw telefoon(s) nog niet is/zijn ontvangen en/of gecontroleerd.

7) Contact

Heeft u een klacht of een vraag? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met verkoopmijntelefoon.nl via info@phonestorerosmalen.nl of per telefoon op +31 (0) 73 – 6892283.

Door op verzenden te klikken accepteert u onze algemene voorwaarden en privacybeleid.