Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Iphone

Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

product

Filter by Categories

Iphone

Apple Watch verkopen

Wilt u uw Apple Watch verkopen en bent u op zoek naar de hoogste waardebepaling? Bij Verkoopmijntelefoon.nl kunt u gemakkelijk uw Apple Watch verkopen. Via onze online tool ontvangt u een eerlijke prijs, kunt u ze gratis en verzekerd opsturen, en krijgt u binnen 24 uur uitbetaald.

Uw Apple Watch verkopen

Selecteer uw model en bereken direct de waarde.

Gemakkelijk uw Apple Watch verkopen

Of u nu de nieuwste Apple Watch heeft gekocht, of dat u liever voor een ander merk gaat, in slechts een paar stappen kunt u uw Apple Watch verkopen:

  • Waarde bepalen: Selecteer uw model en de conditie en bereken gemakkelijk met onze online tool de waarde van de Apple Watch;
  • Gratis & verzekerd verzenden: Wij zorgen voor een gratis en verzekerd verzendlabel met PostNL of DHL. Zo kunt u kosteloos en risicovrij uw Apple Watch opsturen. Liever afgeven? Dat is ook mogelijk bij ons;
  • Binnen 24 uur uitbetaald: Binnen 24 uur na ontvangst en controle van je Apple Watch, staat het geld op je rekening.

Duurzame keuze: Wij planten een boom

Wist u dat u drie extra voordelen naast geld hebt bij het verkopen van uw Apple Watch?

  • Wij planten een boom namens u: Voor elke Apple Watch (order) die we kopen, planten we een boom. Zo zorgen we er samen voor dat de planeet nog groener wordt door herbebossing.
  • Verminderen van e-waste (elektronisch afval): Door uw Apple Watch te verkopen in plaats van weg te gooien of in de kast te laten verstoffen, helpt u de hoeveelheid elektronisch afval te verminderen.
  • Hergebruiken: Wij zorgen ervoor dat elke verkochte Apple Watch een tweede leven krijgt. Als het apparaat nog in goede staat is, wordt het opgeknapt en klaargemaakt voor een nieuwe eigenaar. Is de Apple Watch niet meer bruikbaar, dan zorgen we ervoor dat de materialen op een verantwoorde manier worden gerecycled of hergebruikt.

Klaar om uw Apple Watch te verkopen?

Verkoop vandaag nog zonder zorgen uw Apple Watch en maak gebruik van onze snelle, veilige en milieubewuste service. Wacht niet te lang, want hoe langer u wacht, hoe meer de waarde van uw Apple Watch kan dalen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij elke stap te helpen.