Bij elke order planten wij 1 boom. For the better tomorrow! 🌳
Bij elke order planten wij 1 boom. For the better tomorrow! 🌳
Verkoopmijntelefoon.nl
 Terug
Wat is de opslagcapaciteit van uw Samsung Galaxy S10? Waar kan ik deze informatie vinden?
128GB
512GB
 Terug
Wat is de staat  van uw Samsung Galaxy S10?
Als nieuw

In nieuwstaat zonder gebruikerssporen op het scherm en/of behuizing.

Zo goed als nieuw

Enkele minimale gebruikerssporen op het scherm en/of behuizing.

Licht gebruikt

Meerdere lichte gebruikerssporen op het scherm en/of behuizing die u niet kunt voelen met uw nagel.

Zichtbaar gebruikt

Duidelijk zichtbare gebruikerssporen op het scherm en/of behuizing die u kunt voelen met uw nagel.

Barst / Defecten

Barsten in het scherm en/of behuizing. Het scherm zit los of is ingebrand. 1 of meerdere functies werken niet.

Gaat niet meer aan

Gaat niet meer aan, start niet meer volledig op of valt uit.

Tip: Houdt uw telefoon tijdens het beoordelen onder een lamp.
 Terug
Is het cameraglas van uw telefoon gebroken?
Ja (- €20)
Nee (+ €0)
Hoort u uw gesprekspartner slecht of hoort u gekraak of geruis?
Ja (- €25)
Nee (+ €0)
 Terug
Stuurt u een originele, ongebruikte oplaadkabel mee?
Ja (+ €4)
Nee (+ €0)
  • Merk
  • Model
    Samsung Galaxy S10
  • Binnen 24 uur uitbetaald
  • Gratis en verzekerd verzenden
  • Afgeven in fysieke winkel
  • Klanten geven ons een 4,9/5

Samsung S10 verkopen

Bij Verkoopmijntelefoon.nl kunt u gemakkelijk, snel en duurzaam uw Samsung S10 verkopen voor een eerlijke prijs. Of u nu uw oude Samsung wilt verkopen om ruimte te maken voor een nieuw model, of omdat u gewoon wat extra geld wilt verdienen. Met onze online tool kunt u gemakkelijk en snel uw Samsung S10 verkopen. Na ontvangst en controle van uw telefoon staat uw geld binnen 24 uur op uw rekening.

Gemakkelijk uw Samsung Galaxy S10 verkopen

Bij Verkoopmijntelefoon.nl kunt u eenvoudig en snel uw Samsung Galaxy S10 verkopen. U hoeft alleen maar de staat van uw Samsung te controleren en de vragen in ons formulier te beantwoorden. Om een zo eerlijk mogelijke waardebepaling te krijgen, raden wij aan om uw mobiel onder een felle lamp te controleren, zodat de krasjes goed zichtbaar zijn. Wanneer u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u direct een geschatte waarde van uw mobiel. Zo weet u precies wat u krijgt wanneer u uw Samsung S10 verkoopt. Na ontvangst en controle van uw mobiel staat uw geld binnen 24 uur op uw rekening.

Duurzaam verkopen

Verkoopmijntelefoon.nl biedt niet alleen een snelle en gemakkelijke service, maar ook een duurzame oplossing voor uw oude Samsung. Daarom planten we in samenwerking met OneTreePlanted.org één boom voor elk mobiel dat aan ons wordt verkocht. Zo levert u niet alleen een bijdrage aan het milieu, maar ontvangt u ook nog eens geld wanneer u uw oude Samsung S10 verkoopt.

Wij proberen ook zoveel mogelijk de binnengebrachte Samsungs te hergebruiken. Zelfs als er sprake is van ernstige schade, kunnen de bruikbare onderdelen nog hergebruikt worden voor andere toestellen. Als u uw Samsung S10 wilt verkopen bij Verkoopmijntelefoon.nl, draagt u bij aan een duurzame toekomst.

Veilig en vertrouwd uw Samsung S10 verkopen

Wacht niet te lang met de verkoop van uw Samsung, want de waarde ervan zal met de tijd afnemen. Ook als u andere oude telefoons heeft liggen, kunt u deze online verkopen via onze tool. Of het nu gaat om een oude Samsung, iPad of iPhone verkopen, ze kunnen nog steeds waarde hebben. Wilt u uw oude Samsung S10 verkopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bij een betrouwbare opkoper kunt u er zeker van zijn dat u krijgt waar u recht op heeft. Als deskundigen op dit vakgebied bieden wij u een eerlijke prijs voor uw telefoon. Bekijk gerust onze beoordelingen van onze tevreden klanten om te zien wat anderen van onze service vinden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het verkopen van uw Samsung Galaxy S10 of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag! Verkoop nu uw Samsung S10 aan ons en profiteer van een snelle, gemakkelijke en duurzame verkoopervaring!

Door op verzenden te klikken accepteert u onze algemene voorwaarden en privacybeleid.